Välkommen till TFT Mälardalen
Marie Holmberg TFT Dx
Marie Holmberg

Behandlingen ska kännas tillåtande och klienten är hela tiden med och bestämmer vilka tankefält som känns viktiga att behandla. Om man inte vill berätta om sitt problem så behövs inte det, bara man själv är fokuserad på problemet under behandlingen.
Tillsammans går klienten och jag igenom besväret för att hitta det tankefält där orsaken till problemet uppstår och behandlar det. Vid behov använder jag muskeltestning för att ta fram en individuell kod för just ditt problem.

Klienten knackar på sig själv efter mina instruktioner och lär sig därigenom att behandla sig själv. Efter behandlingen får klienten med sig journalkopior hem och kan behandla sig själv hemma vid behov.

Första behandlingen kan ta 1 1/2 timme. Vid återbesök 1 timme.

Tidigare arbetade jag som sjuksköterska inom akutsjukvården i tolv år.

Algoritmutbildningen gick jag i Södertälje okt 2007 och utbildningen i diagnostics, dx, fick jag i London av Roger & Joanne Callahan i maj 2008 och TFT Advanced - Voice Technologie gick jag i London i maj 2011 för Joanne Callahan.

Jag trivs med att arbeta med en så effektiv och samtidigt mild metod som TFT och gläds med klienterna när besvären försvunnit eller en klar förbättring uppnåtts. Min förhoppning är att många fler som mår dåligt får veta att metoden finns och att också de kan få hjälp att må bättre. Det är så många besvär som kan lindras eller tas bort med tankefältterapi och jag tror att den kommer att ha stort utrymme i terapisammanhang i framtiden.

Ett behandlingstillfälle hos mig kostar 1.200:- inkl. moms.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller vill boka tid!

Marie


TankeFältterapeut Adv VT


Mobil: 0730-559 119

Epost: marie.proprius@comhem.se   

 

 

Vad är TFT? Få behandling TFT från början Kontakt Utbildning Samarbete Etiska regler Startsida