Då vi, av erfarenhet, vet att du som klient oftast upplever att problemet starkt reduceras redan efter en till två behandlingstillfällen är behovet av behandlingstid ofta inte större än 5 -10 behandlingstillfällen.

Behandlingstimmarna innehåller både behandling och undervisning i självbehandling. Du får ett ”verktyg” – en metod som hjälper dig att i framtiden, om behovet skulle uppstå, hjälpa dig själv.

Vid behandling med TFT erhåller man oftast en mycket snabb lindring av problemen.


Några spontana kommentarer från våra klienter:

Man, Stockholm: Min ängel i Solna!

"Resultatet av min TFT-behandling kom direkt. Bakgrunden var att jag tidigare vid tre tillfällen i mitt vuxna liv upplevt plötsliga depressioner. De två senaste gångerna åt jag SSRI-preparat (antidepressiva läkemedel). När den senaste depressionen dök upp i november 09 började jag äta SSRI igen. Men efter fem veckor märkte jag inget förbättring alls.

Jag fann TFT Mälardalen på nätet, läste om behandlingen och ringde Marie Holmberg i början av januari 2010. Hon utstrålade en fantastisk energi när jag träffade henne i Solna. Hon började med pekfingerknackningar på mitt ansikte och mina händer. Parallellt utförde hon så kallade muskeltestningar medan jag fick tänka på orsaken till depressionerna och en morgonångest. Det fantastiska var att jag kände mig bättre, bokstavligen direkt under behandlingen. Jag fick ett behandlingsprotokoll för att fortsätta med självbehandlingen hemma. Efter några dagar var depressionen som bortblåst. Jag besökte henne ytterligare en gång. Med tanke min yrkesroll som journalist vill jag aldrig göra reklam för någon. Jag måste göra ett undantag. Marie är helt enkelt min ängel i Solna!"


Kvinna i femtioårsåldern:

"Det är svårt att förstå att något så lättsamt kan vara så effektivt"

Kvinna med axelsmärta efter traumatisk skada:

"Nu gör det inte alls ont längre. Det känns som bomull i axeln"

Mail från en klient efter 6 behandlingstillfällen med TFT för agorafobi
:
"Jag mådde så bra när jag gick till affären idag att folk nästan drogs till min öppna glada utstrålning och ville prata med mig. Jag gick så långt bort jag klarade bort från affären. Jag känner mig trygg runt Konsum och utökar succsesivt mina promenader med utgångspunkt från Konsum. Jag är faktiskt säker på att det var för att vi fick bort de toxiska biverkningarna av någon av mina mediciner. Konstigt att man kan må så bra. Jag är förvånad, för det har jag aldrig gjort förr. Nu förstår jag varför folk som inte ätit neuroleptika eller gått igenom svåra trauman har så lätt att vara glada och trygga. Nu fattar jag också hur stora skada det gör att droga ned vissa känsliga personer med neuroleptika."

Fallbeskrivning/ TFT-behandling mot klaustrofobi, Kvinna, 50 år:
Marianne hade länge levt med klaustrofobi som begränsat hennes liv i många avseenden. Hon undvek att resa lokalt med tåg, det var svårt att åka hiss eller flyga. Till slut ville hon prova om TFT kunde hjälpa henne inför familjens semesterresa med flyg. Hon kom till Pirjo och efter 10 minuters fokusering på den ångest som fobin kunde orsaka vid vissa tillfällen och
knackningar på tre algoritmpunkter var hon besvärsfri. Allting gick så fort att både Pirjo och Marianne var överraskade

Marianne kunde göra sin flygresa med familjen och det gick bra att åka i bil genom långa tunnlar, vilket var svårt förut. Hon knackade punkterna även under resan inför situationer som tidigare orsakat besvär. I dag mår hon mycket bättre och klaustrofobin begränsar inte längre hennes liv.

För mer information och bokning av TFT-behandling, välkommen att kontakta oss - se kontakt.Behandling
Välkommen till TFT Mälardalen
Vad är TFT? Få behandling TFT från början Kontakt Utbildning Samarbete Etiska regler Startsida